~Work Hard Play Hard = Google~

Seperti biasa, hampir tiap hari kalo lg online, website2 yg selalu gue buka tuch Friendster, Google, Youtube, The Free Dictionary ama Kaskus.. (en blog gue sendiri tentunya..mwahaha).



En today, this is what i found waktu buka Kaskus..and it makes me go "WOW!!!".















*kantornya Google.. yg ini di US ato UK gt dech*





















*kalo ini bangunan kantornya*



Trus, the next few photos which I'm about to upload below are the facilities provided by the company for their employees..
And foto2 itu bakal nunjukkin arti sebenarnya dari slogan WORK HARD PLAY HARD!
















*pool tables*
















*yea, mereka maen game di kantor..en ini fasilitas dr kantor!*














*they are allowed to bring pets*




















*free laundry*














*free food en yg masak tuch koki2 sekelas hotel bintang 5*















*free chocolates/sweets*














*gmn yach rasanya kerja sambil duduk2 di kursi gantung..*















*ato di dalem sini..*















*unique place for having a discussion*
















*messaging chairs!!!*














*they can go down from upstairs to downstairs by pool...*















*or by slide*

Slaen itu, kantor Google juga nyediain free doctors, free fitness centre, a barber shop, car wash, volley ball court, THE COMPANY EVEN GIVE YOU $5.000 IF YOU WANNA BUY A HYBRID!
And what Google have in return? EMPLOYEES TREMENDOUS LOYALTY AND PRODUCTIVITY! *pinter juga..dgn2 pekerja2 pinter en setia kaya gt, pantes google kaya!*

No wonder they say that GOOGLE IS THE BEST EMPLOYER IN AMERICA!!!
Nich link video wawancara ama pegawai2 google, jg sebagian aktifitas mereka di sana..

http://www.youtube.com/v/7gsvoROqfFU


So, anyone interested working at Google company?
Make sure you are damn good in IT! Kabarnya, orang2 yg kerja di sana tuch uda kaya "dewa2 IT" gt. Besides, Google received like 3000 applications A DAY from people who wanna work there.
















*Google*

4 komentar:

Afiq mengatakan...

NICE PICS!!! =D

Felicia Loves Chocolate mengatakan...

yea..hehe..

but, i don't think u understand about the entry right? since i wrote it in indo language.. or u actually do? =p

JeZsy mengatakan...

busyet..kalo office nya ada banyak facilities kyk gtu,gw juga pengen kerja situ FEL!! tapi ya gtu deh..gw bukan DEWA-IT.wakakaka...*schade!*

Felicia Loves Chocolate mengatakan...

gue jg mau sich kerja sana, mau banget malah...
cuma sayang, jgnkan "dewa IT".. "newbie IT" aja bukan..ahaha